BHV-trainingen

Vergroot uw veiligheid met Bedrijfshulpverlening.

De BHV-trainingen van Prevarbo verbindt de verplichte vaardigheden van hulpverleners (zoals beschreven in art 3, lid 1, sub e van de Arbowet) met de unieke risico's en kenmerken binnen uw organisatie. 

EHBO-trainingen

Weet jij wat je moet doen bij bewusteloosheid of een epileptische aanval?

Kun je een collega helpen als dat nodig is bij een ongeval of ongeluk? De training ‘EHBO'  biedt u een goede basis om adequaat te kunnen handelen en eerste hulp te kunnen bieden bij voorvallen die binnen uw organisatie voorkomen. 

OPLEIDING PREVENTIEMEDEWERKER IN HET ONDERWIJS

Opleiding Preventiemedewerker in het onderwijs

De opleiding ‘Preventiemedewerker in het onderwijs’ biedt naast de belangrijke inhoudelijke kennis over de Arbowet en de rol en verantwoordelijkheden als preventiemedewerker ook veel praktische handvatten voor het uitoefenen van de taken als Preventiemedewerker. 

Arbo- en Veiligheidstrainingen

Prevarbo streeft naar een integrale procesbenadering waarbij veiligheidsmanagement controleerbaar en beheersbaar wordt. Kortom: wij zorgen er graag voor dat uw organisatie geheel op orde is en blijft voor wat betreft veiligheidsmanagement. Prevarbo verzorgt allerlei cursussen, trainingen en workshops 'ín-company'. Maatwerk op allerlei actuele thema's, verzorgd door ervaren trainers en docenten, uitgewerkt in een heldere offerte.